Ansvarlighed

De 17 Verdensmål

FN’s 17 Verdensmål er i dag en stor del af vores fælles hverdag.

Her sætter vi kurs mod en bedre fælles fremtid, hvor ingen lades i stikken, og de næste generationer sikres.

Vi har valgt at arbejde med Verdensmål 8, 12 og 13. 

Verdensmål 8: Ansvarlige jobs og økonomisk vækst.

Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Verdensmål 13: Klimaindsats.

Disse mål er udvalgt fordi vi tror på, at det er dér vi har mest potentiale for at gøre en forskel. 

 

Vild Med Vilje

En flot og kortklippet græsplæne, kræver for det første en masse tid og ressourcer at vedligeholde, men er derudover også en ørken for insekter og dyreliv.

På vores lokation i Horsens, har vi derfor inddraget et større område af grunden til fordel for biodiversiteten.

Her får naturen fred og ro til at skabe nye områder så insekter, dyreliv og planter kan blomstre og trives. 

På denne måde sættes naturen fri til at være vild med vilje.

 

Energi og ressourceforbrug

Vi har udskiftet al belysning på vores hovedsæde i Horsens med energieffektive LED-pærer til glæde for både energiforbrug og elregning.

I dag tilstræber vi at genbruge så meget af vores emballage som overhovedet muligt. Vi er også igang med at se på muligheder for cirkulære forretningsløsninger, så produkterne har den længst mulige levetid.

Som led i arbejdet med bedre forbrug af energi og ressourcer, arbejder vi på at forbedre vores affaldshåndtering, så mest muligt bliver genanvendt.

Genanvendelige drikkeflasker

Alle medarbejdere hos Baze har fået deres egen drikkeflaske fra 24Bottles, som har målt på deres flasker og planter skove, som kompenserer for alle udledninger.

Med disse personlige vandflasker minimerer vi forbruget af plastik og sparer miljøet for 80g CO2-ækvivalenter, hver gang vi fylder dem med vand fra hanen.

Vores logo-vand leveres i flasker produceret af 100% genbrugsplast og med vedvarende energi. På den måde minimeres plastforbruget, fordi den plastik, der allerede er produceret genbruges.

 

Fokuspunkter hos Baze – nu og i fremtiden

Hos Baze har vi kontinuerligt fokus på, hvordan vi kan tilbyde produkter og services, som har en mindre belastning af miljøet i forhold til andre alternativer.

Det er et felt i stor udvikling og vi har derfor igangsat en række projekter inden for grøn omstilling, som har til formål at kunne mindske vores forbrug inhouse og sikre at vi fortsat er opdaterede på området ift. krav til vores leverandører og rådgivningen af vores kunder.

Mange af vores kunder har naturligvis også øje for miljøet, og efterspørgslen på mere bæredygtige produktløsninger stiger heldigvis markant i disse år.

I samarbejdet med vores leverandører, der alle skal efterleve vores CoC, har vi ligeledes stort fokus på tilgangen til miljømæssigt og socialt ansvar.

Derfor interesserer vi os også for hvilke krav vores leverandører stiller til sine leverandører.

Baze hovedkontor

Baze A/S
Islandsvej 28
8700 Horsens
76 28 38 00
info@baze.dk

Baze A/S
Rådhustorvet 5,2
3520 Farum
76 28 38 00
info@baze.dk

Baze - Alt samlet ét sted

Ring til os

+45 76 28 38 00

E-mail

info@baze.dk