fbpx


Firmagaver

Er du på udkig efter den perfekte firmagave til dine medarbejdere eller samarbejdspartnere? Vi hjælper dig med at finde den rette gave – uanset lejlighed.

Slip for bekymringerne omkring, hvordan du rammer plet med gaveudvalget – vi står klar til at rådgive dig

Vi forstår, at det kan være en udfordring at finde den perfekte firmagave, der vil bringe glæde og værdsættelse hos dine medarbejdere eller kunder. Derfor har vi nøje udvalgt kendte brands og produkter af høj kvalitet, der vil efterlade et positivt og varigt indtryk hos modtageren.

Lad Baze stå for processen fra indkøb til levering og frigiv tid til det vigtigste

Vi ved også, at det kan være stressende at skulle håndtere julegaveindkøb i en travl tid, så vi gør det nemt for dig. Vi kan håndtere alt fra bestilling og gaveindpakning til levering, så du kan fokusere på det vigtige – at give en gave, der vil blive husket og værdsat.

Vi vil gerne være din partner i at skabe en positiv oplevelse for dine medarbejdere og kunder gennem gaver, der afspejler din virksomheds værdier og værdsættelse. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg og hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave til enhver lejlighed.

Kom forbi vores flotte showroom i Horsens eller lad os guide dig online – hvad end der passer dig

Et bredt udvalg af kendte brands og efterspurgt kvalitetsdesign pryder hylderne i vores store showroom i Horsens. Her kan du lade dig inspirere og finde den perfekte gave, der passer til dine behov og budget. Bor du længere væk forstår vi også, at det kan være svært at finde tid til at besøge os personligt. Derfor tilbyder vi også online møder, hvor vi kan præsentere vores udvalg og hjælpe dig med at finde den perfekte firmagave.

Vi kan også fremsende inspirerende produktkataloger, der giver dig et overblik over vores sortiment og mulighederne for personlige gaver til dine medarbejdere og samarbejdspartnere.

Uanset om du vælger at besøge vores showroom i Horsens eller deltage i et online møde, er vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Vi tager os også af alt fra bestilling og gaveindpakning til levering, så du kan fokusere på at glæde og værdsætte dine medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hvad kan du forvente ved at vælge os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

Få et indblik i vores gaveunivers - se videoen herunder

Kontakt os

Tak for din henvendelse.
Du bliver snarest kontaktet af
en af vores medarbejdere.

Baze A/S

Baze medarbejdere på seks personer

Tak for din tilmelding – og interesse for Baze.
Det glæder os, at du vil modtage vores nyhedsbreve.

Baze Team