Job hos Baze

Skal Baze være din nye arbejdsplads?
Vi har allerede en masse fantastiske medarbejdere, men måske vi mangler dig?

Baze A/S blev grundlagt i 1995 i Horsens, og har gennem tiden udviklet fire kerneområder (Reklamegaver, Firmagaver, Firmatøj og Arbejdstøj) i takt med at efterspørgslen voksede.

Baze har salgsafdeling i Farum og hovedsæde i Horsens, hvor du også finder vores mere end 800 m2 store showroom spækket med firma- og arbejdstøj samt gave-lækkerier til alle lejligheder.

Du kan se noget af alt dette på vores gavefilm herunder.

 

Vi har selvfølgelig også hele vores afdeling for firma-og arbejdstøj – det kan du se meget mere om i videoen nedenfor.

 

Vi er pt. 19 dedikerede medarbejdere, som i tæt samarbejde – hver dag – løser alle opgaver inden for vores fem kerneområder.

Hos Baze er vi gode til også at huske det sociale – at hygge os sammen. Det er både i vores frokostpause, hvor snakken altid går, men også til en af vores mange kom-sammen’er. 

 • Vi holder blandt andet en “god sommer”-aften, hvor vi griller en pølse, hygger og ønsker hinanden en dejlig sommerferie. 
 • Der er den traditionsrige sommerfest i sensommeren, hvor vi har har forskellige aktiviteter i løbet af dagen og slutter af med fest om aftenen. 
 • Vores juleafslutning, ikke at forglemme, hvor vi hygger med god mad og ønsker hinanden god jul efter et par travle julemåneder.
 • Ja og selvfølgelig de spontane fredagsbarer, de små snakke på gangen, grinene ved kopimaskinen og den gode stemning, der generelt flyder gennem vores hus, er bestemt med til at gøre
  Baze til en attraktiv arbejdsplads.
 • Vi har naturligvis også pensionsordning og en sundhedsforsikring
  – samt en fantastisk tendens til kager i hverdagen.
 
Hos Baze har vi travlt, men aldrig for travlt til at glemme at alt, hvad vi gør, er med fundament i vores grundlæggende værdisæt, nemlig
 
 • Vi tager ansvar for virksomheden
 • Vi siger tingene klart, som det er
 • Vi sætter altid det stærkeste hold
 • Vi kender vores forretning
 • Vi tør fejle og vi tør indrømme det
 • Det skal være sjovt at være med
 • Vi lytter til vores sunde fornuft
 
Vi ønsker at være noget helt særligt for vores kunder og medarbejdere, og være det naturlige valg indenfor vores B2B segment i Skandinavien.

Vi er til for kunderne – aldrig omvendt!


Som Dorte, vores CEO, siger: “No Problem – den fikser vi!”

 

Hvad siger vores medarbejdere om at arbejde hos Baze: 

"Jeg arbejder primært i vores fantastiske gaveunivers, hvilket betyder, at i mit job er det jul hele året rundt. Jeg supporterer vores sælgere, sammensætter vores kollektion og er indkøber på gaver. Jeg lægger meget stort vægt på at have gode kollegaer, hvor man hjælper
hinanden i hverdagen, og at der er et godt teamwork. Det er vigtigt for mig, at der på en arbejdsplads er plads til at have det sjovt sammen,
og det er der heldigvis her hos Baze."
E
Elisabeth
"For mig er Baze en virksomhed, hvor der er plads til forskelligheder. Derudover er der plads til mine mange idéer og tanker. 
Hvis man, ligesom jeg gør, elsker at have mange bolde i luften og løbe hurtigt i dagligdagen, så er Baze virksomheden, der opfylder disse krav. Vigtigst af alt, så er mine kolleger altid klar med smil og glæde
- så bliver ens dag bare dét meget bedre... 
Der er altid en god stemning trods travlhed, og ikke to dage er ens" 
Zaineb
"Som fleksjobber er det betryggende at være på en arbejdsplads, hvor der er plads til de hensyn, min situation kræver. 
Stemningen i huset er god, her arbejdes effektivt. Det går til tider stærkt, men aldrig mere stærkt end vi stadig har tid til at hjælpe hinanden, hvilket gør Baze til noget helt specielt" 
Tine
Baze hovedkontor

Baze A/S
Islandsvej 28
8700 Horsens
76 28 38 00
info@baze.dk

Baze A/S
Farum Gydevej 85
3520 Farum
76 28 38 00
info@baze.dk

Baze - Alt samlet ét sted

Ring til os

+45 76 28 38 00

E-mail

info@baze.dk