fbpx

Om os

Baze leverer reklamegaver, firmagaver (herunder julegaver), firmatøj, arbejdstøj og trykte medier
til små og store nationale og internationale virksomheder.

Vi sætter turbo på kreativiteten, og sammen med vores kunder finder vi de produkter, der skal være med til at synliggøre virksomheden udadtil. Den vigtigste opgave er at få skabt præcist det signal, som virksomheden ønsker at sende.

Gaver til kunder og medarbejdere ved særlige lejligheder fylder rigtig meget i vores hverdag – særligt julegaverne, som skal bringe glæde hos kundernes medarbejdere, når året går på hæld.

Gaver der gives med glæde har høj prioritet, og vores store showroom viser et bredt udvalg af kendte og efterspurgte designervarer – denne lille film kan give en billede af, hvad vi kan tilbyde på dette område – tryk HER!. 
Altid er vi ajour med tidens trends via messer og vores leverandører.

Inden for firma- og arbejdstøj klæder vi kunderne på til enhver tænkelig arbejdssituation, og vi har lavet en lille film, der meget fint viser dette. Den kan du se HER!.

Vi har et bredt sortiment af alt inden for arbejdstøj og firmatøj, og det er muligt at specialfremstille beklædning efter de ønsker og behov, I må have hos jer.

Baze blev grundlagt i 1995 i Horsens, og har gennem tiden udviklet fire kerneområder (Reklamegaver, Firmagaver, Firmatøj og Arbejdstøj) i takt med at efterspørgslen voksede.

Baze har salgsafdeling i Farum og hovedsæde i Horsens.

Vi er 17 dedikerede medarbejdere, som i tæt samarbejde – hver dag – løser alle opgaver inden for vores fire kerneområder.

Vi vil gennem adfærd og handlinger kontinuerligt tilstræbe fuld kundetilfredshed. Uanset hvem du henvender dig til hos Baze, møder du engagement og involvering.

Vi arbejder alle ud fra devisen: “Hvad du ønsker, skal du få”.

Dorte Frandsen
Founder

Kontakt os

Baze medarbejdere på seks personer

Tak for din tilmelding – og interesse for Baze.
Det glæder os, at du vil modtage vores nyhedsbreve.

Baze Team

Tak for din henvendelse.
Du bliver snarest kontaktet af
en af vores medarbejdere.

Baze A/S