Om os

Baze leverer reklamegaver, firmagaver (herunder julegaver), firmatøj, arbejdstøj og trykte medier
til små og store nationale og internationale virksomheder.

Vi sætter turbo på kreativiteten, og sammen med vores kunder finder vi de produkter, der skal være med til at synliggøre virksomheden udadtil. Den vigtigste opgave er, at få skabt præcist det signal, som virksomheden ønsker at sende.

Gaver til kunder og medarbejdere ved særlige lejligheder fylder rigtig meget i vores hverdag – særligt julegaverne, som skal bringe glæde hos kundernes medarbejdere, når året går på hæld. Gaver der gives med glæde har høj prioritet, og vores store showroom viser et bredt udvalg af kendte og efterspurgte designervarer. Altid er vi ajour med tidens trends via messer og vores leverandører.

Inden for firma- og arbejdstøj klæder vi kunderne på til enhver tænkelig arbejdssituation.

Vi har et bredt sortiment af alt inden for arbejdstøj og firmatøj, og det er muligt, at specialfremstille beklædning efter de ønsker og behov, der må være.

Baze blev grundlagt i 1995 i Horsens, og har gennem tiden udviklet fem kerneområder (Reklamegaver, Firmagaver, Firmatøj, Arbejdstøj og Medie) i takt med at efterspørgslen voksede.

Baze har salgsafdeling i Farum og hovedsæde i Horsens.

Vi er 17 dedikerede medarbejdere, som i tæt samarbejde – hver dag – løser alle opgaver inden for vores fem kerneområder.

Vi vil gennem adfærd og handlinger kontinuerligt tilstræbe fuld kundetilfredshed. Uanset hvem du henvender dig til hos Baze, møder du engagement og involvering.

Vi arbejder alle ud fra devisen: “Hvad du ønsker, skal du få”.

Dorte Frandsen
Founder

Baze hovedkontor

Baze A/S
Islandsvej 28
8700 Horsens
76 28 38 00
info@baze.dk

Baze A/S
Farum Gydevej 85
3520 Farum
76 28 38 00
info@baze.dk

Baze - Alt samlet 1 sted

Showroom

Horsens

Ring til os

+45 76 28 38 00

E-mail

info@baze.dk