fbpx

I sommerkataloget finder du et udpluk af, hvad vi hos Baze kan tilbyde. Såfremt du finder flere spændende ting, kan vi sammensætte gaver lige efter jeres behov.

Udvalgte brands

Baze er medlem af UN Global Compact, hvilket gør, at vi har høje standarder, når det kommer til vores leverandører. Det glæder os derfor, at flere af vores leverandører er medlem af f.eks. BSCI, UN Global Compact, OCS og BCI og derigennem forpligter sig til at sætte handling bag ordene.

Ring eller skriv til os i dag - vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig

Dorte Frandsen

CEO & Key Account Manager

Reklamegaver ▪ Firmagaver ▪ Firmatøj

Ditte Godthaab

Key Account Manager

Reklamegaver ▪ Firmagaver ▪ Firmatøj

Vi tilbyder også reklamegaver, firmatøj og arbejdstøj

Vores sortiment stopper ikke ved firmagaver – vi har meget mere at byde på.

Udover vores eksklusive firmagaver tilbyder vi et bredt sortiment indenfor reklamegaver, skræddersyet firmatøj og slidstærkt arbejdstøj, alt sammen med mulighed for tryk & broderi in-house.

Ønsker du vejledning i valg af materialer og certifikater? Vi har dedikeret en medarbejder til at arbejde med ESG & den grønne omstilling. Med fokus på ansvarlige valg, klædes sælgerne på til at rådgive om de bedste løsninger, så du kan være sikker på, at dine valg er informerede og gennemtænkte.

Besøg også vores showroom i Horsens, hvor du kan se vores produkter i aktion og finde inspiration til dine egne løsninger.

Vi er ikke bare en leverandør – vi er din partner, der hjælper dig med at sikre, at dine reklamestrategier er effektive og mindeværdige.

Lad os gøre din sommer uforglemmelig med vores firmagaver og vise dig, hvad vi ellers kan tilbyde. Kontakt os for en uforpligtende samtale – vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

 

Hold dig opdateret - tilmeld dig Bazes nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev i dag og modtag produktnyheder og tilbud direkte i din indbakke.
* indicates required
© 2024 BAZE. All Rights Reserved
Baze medarbejdere på seks personer

Tak for din tilmelding – og interesse for Baze.
Det glæder os, at du vil modtage vores nyhedsbreve.

Baze Team